Aleksi Koivisto Sankari on se, joka pelkää liikaa karatakseen.

Vaasalla menee hyvin, mutta ei kaikilla vaasalaisillaTahdon olla vaihtoehto Vaasan vanhalle vallalle. Tsemppaus on ollut mahtavaa. Kampanjointi on kallista, mutta rahalla ei voi ostaa sitä intoa ja motivaatiota mitä mulla on. 

Meillä on mahtava kotikaupunki, josta saa olla ylpeä. Meidän tulee kunnioittaa perinteitä, mutta pysyä mukana maailman muutoksessa. Tulevaisuuden Vaasa tarvitsee tekijänsä. Vaasa tarvitsee nyt myös nuoria innovatiivisia päättäjiä. Me tarvitaan digiloikaksi Vaasa-mobiilisovellus helpottamaan arkea ja tutkimuspankki lisäämään korkeakoulujen ja työelämän yhteistyötä. Kasvava Vaasa tarvitsee edullisia asuntoja ja luotettavamman joukkoliikenteen.

Vaasa kasvaa Teslan gigafactorylla ja tekemällä opiskelijoista vaasalaisia työntekijöitä ja yrittäjiä. Hyvinvointi kasvaa panostamalla ennaltaehkäisyyn. Ei makseta kalliita juurihoitoja tai laitospaikkoja, vaan panostetaan suuhygienistiin ja vanhusten kotihoitoon. Puolustetaan etsivää nuorisotyötä ja matalan kynnyksen mielenterveyspalveluja.

Vaikuttaminen on rohkeutta puolustaa, sanoa ja tehdä. Tarvitsemme parempaa edunvalvontaa. Unelmoin Vaasasta, joka on ylisukupolvinen, yhteisöllinen ja yhdenvertainen mahdollisuuksien kaupunki. Valtuutettujen keski-ikä on erittäin korkea. Me pystymme muutokseen. Näytetään niille. 


Aleksi Koivisto,
kuntavaaliehdokas 184,
Vaasan Keskustaopiskelijat

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat